Cégünkről

1997-ben alakultunk. Fő tevékenységi körünk, növényvédő szerek , termésnövelő anyagok ,és vegyes cikk nagykereskedelmére szakosodott Korlátozott Felelősségű Társaság. Akkor még nem gondoltunk, hogy a piaci igények változásával a műanyag iparon belül nem egyféle, hanem számtalan árucikket állítsunk elő azért, hogy minél szélesebb vásárlói igényeket tudjunk kielégíteni.

1998-tól megkezdtük a műanyag termékek gyártását. Célkitűzésünk, olyan kiváló eszközök előállítása, amelyek hasznosak a mezőgazdaságban a borászatban, de a magánszemélyek és ipari felhasználók is találnak nálunk kedvükre való és hasznos terméket.

A termékpalettánk igen színes, de ezek közül is kiemelkedik a saját gyártású műanyag vödör, a hólapátok , szőlő kötöző cső és a műanyag zsákok igen nagy választéka.

Fő profilunk tehát a növényvédő szer , és a vegyes cikkek nagykereskedelmi tevékenysége, elmondható, hogy mára a kereskedelmi partnereken keresztül beszőttük az országot valamint a dinamikus növekedésünket bizonyítja törzsvásárlóink egyre népesebb tábora.

Szekeres Imre
ügyvezető